SEABREEZE II - den gode følelsen på havet

Det er fremdeles muligheter for å få noen fine dager på havet eller i en lun havn. Her er muligheter for overnatting, teambuilding eller de viktigste kundemøtene ombord. Full catering ombord er mulig, eller en VIP tur i Ryfylket, med tilhørende selskap ombord på kvelden?

 

Sentral og luksuriøs møteplass 
Velg akterdekk/ salong /flybridge, eller alle, for møtevirksomhet
Bestem menyen og antall dager selv
Bruk muligheten for overnatting
Nyt livet fra flybridgen sammen med dine kontakter eller familie

 

 

Seabreeze II er mye brukt til teambuildinger, styremøter, eventer og lignende,  vi har god erfaring i å sy sammen en pakke som passer ditt selskap.

 

 

Mulighetene er mange, ta kontakt! Vi tar bestilling for 2023 og kan skaffe flere båter hvis ønskelig.

 

Fra kaien på Ims er mulighetene mange, og veien kort til de mange severdighetene i nærområdet

Med Seabreeze II liggende på kaien på Ims, vil et selskap som ankommer ha de største mulighetene for utflukter enten man ønsker å utforske, oppleve, være aktiv eller rett og slett bare nyte sjøen. Cruise på Lysefjorden, tur til Preikestolen fra den nye Refså Kai, Flørlitrappene, laksesafari, dorging i Frafjord, kaiakkutflukt i Lysefjorden, guidet tur til Kjeragbolten, guidet tur i Forsand eller en avslappende dag på Seabreeze med besøk på en av rutens restauranter. Den perfekte dag på sjøen avsluttes gjerne med en bedre middag på Seabreeze Lodge på Ims

UTFORSK MULIGHETENE

 

FAVORITT DESTINASJONER

Vi setter sammen en pakke som passer dine behov, og har en rekke destinasjoner og muligheter

Nedover på siden har vi satt opp en rekke forslag på ulike pakker man kan velge. Det er mulig å kombinere – og velge ut fra behov og aktivitetsnivå. Anbefaling er å velge en kombinasjon av sightseing, aktivitet og mat! Alle turene starter fra kaien på Ims, kun 25 minutters kjøretur fra Sandnes  og  35 minutters kjøring fra Stavanger lufthavn Sola.  

Fra Ims er det kort vei til alle destinasjoner, i tillegg til full bevertning og aktiviteter på kaien / eller Seabreeze Lodge på Ims

DESTINASJONFORSLAG

SeabreezeII i Stavanger havn på ONS

Båten er 68 fot og har under ONS kaiplass like utenfor Skagen brygge hotell. Byens mest sentrale beliggenhet – under ONS gir svært gunstige muligheter. Enten man vil la båten ligge til kai under hele ONS, eller ta med kunder på fjordcruise eller ut til en skjærgårdsrestaurant. Leieavtalen kan tilpasses leietakers ønsker og det er kun fantasien som setter begrensningene!

Båten kan også fungere som hotel for dine ansatte, 10 sengeplasser fordelt på 5 cabiner.

Handelsstedet Ramsvig

I kombinasjon med fjordcruise og en dag på sjøen i Ryfylke har vi hatt stor suksess med besøk og omvisning + lunch på handelsstedet Ramsvik på Sjernarøyane. En fantastisk opplevelse og nydelig mat i de flotteste omgivelser.

Bakernes Paradis

Bare en kort båttur fra kaien på Ims ligger Bakernes Paradis. Det er et lite paradis, med mulighet for middag, lunch eller omvisning som endel av turen.

Cruise på Lysefjorden

Lysefjorden er blant landets fineste fjorder. Et Cruise på Lysefjorden betyr at man får se Prekestolen, Flørlitrappene og “Fantahålå” fra sjøen, samt gå inn under rennende fosser og inn i nydelige viker. Cruise på Lysefjorden er blant våre absolutt mest populære turer. Lysefjorden begynner kun 10 minutter fra kaien på Ims

Oppdagelsestur i Forsand/ Nye Sandnes 

Seabreeze II enten med henting i Stavanger eller avreise fra Ims via idylliske Ådnøy og over til Forsand hvor vi blir møtt på kaien i Bergevik Marina til lokal vandring i Forsand, med lokalhistorie, og hvordan stedet har forandret seg gjennom tidene. 

Denne turen er perfekt å kombinere med kaiaktur fra Forsand og / eller Cruise på Lysefjorden, samt ettermiddag på Kveldsroog full bevertning på Ims 

Fisking i Høgsfjorden

Høgsfjorden, Lysefjorden og Frafjord har et yrende fiskeliv, og en rekke fiskearter. Våre lokale kapteiner vet hvor fisken går, og vi tilbyr fisketurer i lokalområdet ut fra kaien på Ims. Hva slår å kombinere et Cruise på Lysefjorden med å fange sin egen fisk som serveres til middag på Seabreeze Lodge på Ims etter endt båttur? 

Denne turen er perfekt å kombinere med Cruise på Lysefjorden, samt helaften på Seabreeze Lodge 

Dorging i Frafjord

I sommermånedene mens laksesesongen pågår er dorging i Frafjord helt spetakulært! Å dorge fra en 68 fots Fairline i de omgivelsene som er, og med gode resultater på fiskefronten er en opplevelse få forunt. Best på forsommeren, og frem til enden av Juni måned. I 2020 ble det tatt over 250 kg laks på dorg i området.

FjordKajakk

Vi tar Seabreeze II fra kaien på Ims og over til Forsand, hvor vi blir møtt på bryggen med litt lokalhistorie før vi hopper i hver sin kajakk, og blir guidet innover Lysefjorden, med et klart mål for turen – å komme inn til Preikestolen. Turen inn er helt nydelig og går innom en rekke steder. Turen tar ca 4 timer og passer for alle.

Tur til Preikestolen fra Lysefjorden

Den tøffeste, og definitivt mest spektakulære turen til preikestolen går fra Refså kai. Denne kaien ble anlagt da man skulle bygge Preikestolhytta i 1949. Dette var før det var bilvei til Preikestolen, og nærmeste måte å komme seg dit. Det ble bygget taubane fra kaien og opp, og en gammel motor til å trekke materialer og utstyr opp til byggingen av hytten. Man kan fremdeles se rester av mastene og den gamle motoren langs løypa opp til Preikestolen 

Flørlitrappene opp

4444 trappetrinn – rett opp.. Yes – det høres hardt ut, men det er en spektakulær tur – og den starter best fra kaien på Ims, og med Seabreeze inn til Flørli. Da ligger båten og venter på dere og man kan forsere den lange turen opp trappene vel viten om at dusj og forfriskninger venter i Seabreeze II så snart man kommer ned.

Denne turen kombineres naturlig med cruise på Lysefjorden og man får se Preikestolen og Fantahålå fra sjøen på vei inn. 

Avreise fra/ tilbake til Ims

Kaien på Ims er utgangspunktet for alle våre turer. Den ligger sentralt til og er et perfekt utgangspunkt for alle våre turer. Forfriskninger kan serveres både ved avreise, underveis og når man kommer tilbake 

Vannleker på Ims

Kaien på Ims er utgangspunktet for vannleker. Vi har vannscooter, vannski og småbåter som kan trekke deg. Det er “sjøpølser” og ringer slik at flere personer kan leke samtidig, og alltid med god utsikt fra flybridgen for de som “blir stående igjen på brygga” 

Helaften på Seabreeze Lodge @ Ims

Uansett hvor turen har gått, eller hva man har gjort kan det være en naturlig del av turen å “ende opp” med en helaften på Ims. Våre kokker kan tilberede fisken man har fisket, eller lage 7 retters gourmetmiddag. Du bestemmer. Seabreeze Lodge i kombinasjon med Seabreeze II gjør at det er overnatting til alle – meget behagelig – for 12 -14 personer.

UTFORSK SEABREEZE II

En Failine 68 fot yacht er en båt de færreste har vært ombord i. Båten gir opplevelser, og en luksusfølelse som gjør at man får tid og mulighet til å nyte dagen. 

Båten er fullt utstyrt med mulighet for å beverte opp til 12 passasjerer med mat, drikke og god plass – uansett vær. Vi kan gjøre unna lengre distanser på kort tid, slik at man kan komme seg dit man vil – når man vil

UTFORSK IMS OG KAIEN VÅR

Seabreeze Lodge @ Ims innehar alle muligheter med sin flotte eiendom og kaianlegg. Utgangspunktet for turene er alltid Ims 

Seabreeze Lodge er utstyrt med stort kjøkken, utendørs spiseplass for 40 personer, grillområde, jacuzzi, småbåter for vannleker, kajakker og ikke minst kaien – hvor Seabreeze II ligger i åpningen til Lysefjorden med alle dens muligheter.

VÅRT CREW

Folkene er nøkkelen for å skape den optimale opplevelsen om bord – eller der du kommer. Vi samarbeider med de beste for å gi ditt følge den beste opplevelsen.   

Ønsker du mer informasjon? Ring oss på 51 80 00 00 eller ta kontakt på mail til; Ragnvald Albretsen

Stig Hetland

HVA VIL DU OPPLEVE?