Om Seabrokers Group

Seabrokers Group leverer et unikt og variert spekter av tjenester for våre kunder. Vi har dyktige medarbeidere innen skipsmegling, eiendomsutvikling, drift av eiendom, fundamentering, Havnekraner, havovervåking og sikker løfthåndtering.

 

 

 

 

 

 

Vårt hovedkontor er Seabrokers House i Forusbeen 78 på Forus, i Stavanger. Herfra administreres alle våre norske selskap unntatt Sea Surveillance som har kontoret sitt i Bergen. Våre meglerkontorer i Stavanger, Aberdeen og Rio de Janeiro innehar team av profesjonelle medarbeidere som inkluderer forretningsførere, sjøfartskapteiner, og meglere  som kan innhente informasjon og utvikle løsninger for dine globale behov. Kombinasjonen av praktisk erfaring og forretningsforståelse støttet av informasjon innhentet via moderne kommunikasjonssystemer forsterker vår kunnskap, dyktighet og mulighet for levering av gode løsninger for våre kunder.

Seabrokers Group er annerledes, og stolt av det – informasjon og kunnskap gjør oss i stand til å operere i våre mangfoldige forretningsområder.

 

Seabrokers Selskaper

Sea Surveilleance AS

Sea Surveillance driver med prosjekt engineering  og leveranser av ATEX systemer for radar og kommunikajons antenner (VSAT), samt produksjon av software og hardware til Vessel Traffic Managemet Systemer.

Securalift AS

SecurAlift AS utvikler og produserer fjernstyrte kran- og løftesystemer som kontrollerer rotasjon, stabilisering og utløsermekanismer  i last- og kroksystemer.

Seabrokers Chartering AS

Seabrokers skipsmeglere har kunnskap om markedet med verdensomfattende dekning, som tilbyr våre klienter den rette løsningen til den rette prisen.

Seabrokers Services AS

Seabrokers Services gir kundene (eier og leietaker av næringsbygg) en enklere hverdag gjennom veldrevne næringsbygg.

Seabrokers Eiendom AS

Seabrokers Eiendom eier og utvikler innovative næringsbygg av høy kvalitet for næringslivet i Stavangerregionen.

Seabrokers Fundamentering AS

Seabrokers Fundamentering AS er en annerledes entreprenør som driver med fundamenteringsarbeid. Vi har fokus på spesial maskiner innenfor våre respektive spesialområder, og søker alltid å finne de optimale løsningene i sammen med våre kunder.

Seabrokers Havnekraner AS

Seabrokers Havnekraner har lang erfaring innen havnekraner, har et bredt utvalg ulike modeller som drives i havner langs hele norges kyst.

Ta kontakt om du trenger en partner innen havnekraner