Om Seabrokers Group

Seabrokers Group leverer et unikt og variert spekter av tjenester for våre kunder. Vi har dyktige medarbeidere innen skipsmegling, eiendomsutvikling, drift av eiendom, fundamentering, Havnekraner, havovervåking og sikker løfthåndtering.

 

 

 

 

 

 

Vårt hovedkontor er Seabrokers House i Forusbeen 78 på Forus, i Stavanger. Herfra administreres alle våre norske selskap unntatt Sea Surveillance som har kontoret sitt i Bergen. Våre meglerkontorer i Stavanger, Aberdeen og Rio de Janeiro innehar team av profesjonelle medarbeidere som inkluderer forretningsførere, sjøfartskapteiner, og meglere  som kan innhente informasjon og utvikle løsninger for dine globale behov. Kombinasjonen av praktisk erfaring og forretningsforståelse støttet av informasjon innhentet via moderne kommunikasjonssystemer forsterker vår kunnskap, dyktighet og mulighet for levering av gode løsninger for våre kunder.

Seabrokers Group er annerledes, og stolt av det – informasjon og kunnskap gjør oss i stand til å operere i våre mangfoldige forretningsområder.

GROUP STATEMENT

It is Seabrokers’ policy to maintain the highest level of ethical standards in the conduct of its business affairs.

In addition to the Seabrokers Group Ethical Guidelines, Seabrokers has adopted an Anti-Bribery and Corruption Policy affirming Seabrokers’ zero tolerance of bribery and corruption.  These apply to all officers, directors and employees as well as any agents, contractors, representatives or other parties acting on behalf of Seabrokers.

Read Seabrokers ABC Policy here

Read Seabrokers Ethical Guidelines here

Seabrokers Selskaper

Sea Surveilleance AS

Sea Surveillance driver med prosjekt engineering  og leveranser av ATEX systemer for radar og kommunikajons antenner (VSAT), samt produksjon av software og hardware til Vessel Traffic Managemet Systemer.

Securalift

SecurAlift  utvikler og produserer fjernstyrte kran- og løftesystemer som kontrollerer rotasjon, stabilisering og utløsermekanismer  i last- og kroksystemer. Securalift AS ble slettet ved fusjon med Seabrokers Havnekraner AS, som overtok aktiviteten i Januar 2020

Seabrokers Chartering AS

Seabrokers skipsmeglere har kunnskap om markedet med verdensomfattende dekning, som tilbyr våre klienter den rette løsningen til den rette prisen.

Seabrokers Services AS

Seabrokers Services gir kundene (eier og leietaker av næringsbygg) en enklere hverdag gjennom veldrevne næringsbygg.

Seabrokers Eiendom AS

Seabrokers Eiendom eier og utvikler innovative næringsbygg av høy kvalitet for næringslivet i Stavangerregionen.

Seabrokers Fundamentering AS

Seabrokers Fundamentering AS er en annerledes entreprenør som driver med fundamenteringsarbeid. Vi har fokus på spesial maskiner innenfor våre respektive spesialområder, og søker alltid å finne de optimale løsningene i sammen med våre kunder.

Seabrokers Havnekraner AS

Seabrokers Havnekraner har lang erfaring innen havnekraner, har et bredt utvalg ulike modeller som drives i havner langs hele norges kyst.

Ta kontakt om du trenger en partner innen havnekraner