FUNDAMENTERING AV BYSTRANDA BLÅ

Seabrokers Fundamentering får tilslag på fundamenteringen av Bystranda Blå! Det ”Siste gigantprosjektet på Tangen” i følge Fedrelandsvennen

Seabrokers Fundamentering er utrolig stolte over igjen å ha blitt valgt til fundamenteringspartner for et av de store utbyggingsprosjektene i Kristiansand.

 

Bystranda blå er kronen på verket i den populære Tangen utbyggingen, som siden Seabrokers Fundamentering fikk det første prosjektet  på Tangen ytterst i november 2013 har gått fra et gammelt industriområde, til en av de virkelige boligperlene i Sørlandets hovedstad, Kristiansand.

 

Gjennom årene har vi rammet ca 3500m2 med spunt, og vi er nå i gang med boring/ montering av 11.000 meter med stålkjernepeler og RD peler. Dette er et leilighetsprosjekt med fantastisk beliggenhet og vi anbefaler alle som tenker på en leilighet i Kristiansand å sjekke ut linken under. Vi benytter også anledningen til å takke Arbeidsfelleskapet Bystranda blå (Satt sammen av Kruse Smith og BRG) for tillitten, og ser frem til fortsatt godt samarbeid på Tangen!

SE FLERE AV KRISTIANSANDJOBBENE
ER DU PÅ JAKT ETTER EN GOD FUNDAMENTERINGSPARTNER?