Oceaneering uke 43 – 2013

Seabrokers Eiendom følger utviklingen av byggeprosessen for Oceaneerings nye hovedkvarter uke 43. Trykk på bildet for flere bilder.

På bilde 1 kan man se at elementmontasjen er i full gang i kjelleren på bygg A.  I A1 har jobben med å legge ut isolasjon til dekket startet. Armering på dekket vil starte denne uken.

Bilde 2 viser status for stålarbeidene i bygg B. Søyler og dragere for hall B8 og B7 er på plass. Dekket i B4 ble støpt på fredag. I dag startet i tillegg arbeidet med å montere brystningene (betongelementer) mellom B8 og B7.

På bilde 3 ser vi at kapping av peler i hall B1 er i gang, og arbeidet med å forskale og støpe drageren sør for B1 er påbegynt.

Bilde 4 viser de tre peleriggene som jobber med peling nord i bygg C. Arbeidet tar tid pga svært hardt jordsmonn. Maskinene er oppe i 500 slag pr meter (mot normalt 50 slag).

Bilde 5 viser status for grunnarbeidene i bygg C. Kapping av peler pågår også her. Gropen er gravd ut til underkant fundamenter i kjeller. Nå pågår utlegging av et bærelag (ca 1 m dypt) som skal bære borerigg og kran som skal arbeide nede i gropen.