Oceaneering uke 9

Seabrokers Eiendom følger utviklingen av byggeprosessen for Oceaneerings nye hovedkvarter uke 9. Trykk på bildet for flere bilder.

Bilde 1: Dekket over 4. etasje del 2 i kontorbygget er støpt. Montasje av elementer i 5. etasje har startet. Elementmontasje over utkraget dekke kan starte i uke 10. Alt betong- og prefabarbeid i bygg A utføres av Block Berge Bygg. Klimavegger ved alle terrasser er ferdige. Byggelagstekking på tak og terrasser er ferdig. Tynnpuss ble lagt i 4. etasje på onsdag. Tekniske installasjoner pågår i 3. og 4. etasje.

Bilde 2 og 3: Trangt om plassen! Vi har for tiden fem store kraner i arbeid på byggeplassen. Det setter store krav til sikker jobbing og god kommunikasjon mellom entreprenørene. I bygg C jobber AS Betong videre med montering av fasadeelementer og trappesjakter, samt montering av søyler og dekke over kjeller.

Bilde 4: VestBetong er klar med kjellergulv og –vegger frem t.o.m. akse CK i bygg C.

Bilde 5: Tårnkranen er flyttet nordover for å være riktig plassert ift betongarbeid nord i bygg C. I bygg B ser man nå takoppstikket som er tilpasset den store dukporten som skal etableres i hall B9.

Bilde 6: I bygg B arbeider Ruukki videre med montasje av takplater og overlys i hall B1 og B2, samt veggplater i B2. Hulldekket i B3 er ferdig montert. Teknisk arbeid pågår i alle haller.