Oceaneering uke 42 – 2013

Seabrokers Eiendom følger utviklingen av byggeprosessen for Oceaneerings nye hovedkvarter uke 42. Trykk på bildet for flere bilder

I billedserien over ser man at kjellerveggene i kontorbygget nå er ferdig støpt. Nå starter arbeidet med å montere søyler og dragere her. I løpet av kommende uke vil armeringsarbeidet for gulvet under A1 starte.

Vi ser skip B1 til B4 i verkstedhallen. B1 er nå ferdig pelt (med unntak av fem peler som må erstattes av stålpeler). I løpet av de neste tre ukene vil hall B4 og B3 gjøres klar for støping.

Vi ser også at stålarbeidet for bygg B er i full gang. Det er reist søyler og taksperr over B8 og B7. Hvitt og blått stål indikerer hva som blir stående ute og hva som blir stående inne. På bildet ser vi også at hall B5 er ferdig støpt. VestBetong jobber hardt for å gjøre klar hall for hall slik at Ruukki slipper til med stålarbeidet.

Vi ser også fremdriften for bygg C. Nå er omtrent 400 peler i jorden her. Utgravingen er kommet så langt at betongarbeidene kan starte i løpet av 1-2 uker helt sør i bygget. Det vil peles, graves, kappes, armeres og støpes parallelt i dette bygget fremover.