MULIGHETER

Seabrokers Eiendom eier og forvalter over 210.000m² næringseiendom. Vi er en langsiktig eier, med tro på fremtiden og sterke leietakere. Dette gir oss fleksibilitet.

210.000 M2 PÅ 10 ÅR
Seabrokers Eiendom har de siste 10 årene utviklet og bygget de kanskje beste kontorlokalene på Forus, både med tanke på estetikk og effektivt og godt arbeidsmiljø.  Vi har bygget med tanke på fremtiden, og har et svært langsiktig perspektiv på våre investeringer – både som eier, utvikler og forvalter. Vi fremstår i dag som en av regionens største private eiendomsbesittere, og har dermed stor fleksibilitet i vår portefølje til fordel for eksisterende og fremtidige leietakere.

 

TRO PÅ FREMTIDEN
Seabrokers har opplevd flere bølgedaler på Forus, akkurat nå er vi kanskje på bunnen av en bølge. Vi har tro på fremtiden, og selv om avisoverskriftene og hverdagen kan være tung, er regionen vår historisk uallminnelig flink på omstilling. Bedre enn noen andre. I tillegg vet vi at oljeprisen igjen skal gjøre det eksisterende forretningsgrunnlaget lønnsomt, så Forus, og Stavanger regionen har lysende tider i møte, så lenge man holder kursen og gjør de nødvendige justeringer gjennom de dypeste bølgedalene.

 

LEIETAKERS MARKED
Kontorlokaler kan være en vrien post på budsjettet når tidene fordrer besparelser. Vi går nå i bresjen for å vise hva langsiktighet og tro på fremtiden betyr, hva vi kan gjøre og hvordan vi kan hjelpe eksisterende og fremtidige leietakere med å spare der det spares kan.

– Behold kompetansen – Lei av Seabrokers

SEABROKERS MULIGHETER: